انار و خواص درمانی آن
انار این میوه بهشتی که در قران کریم از آن یاد نام برده شده و همچنین از انار در روایات معصومین از آن یاد شده است؛ انار پر از مواد مغذی مورد نیاز برای سلامت بدن است. آنتی اکسیدان های مختلف در انار از قلب محافظت و از سرطان جلوگیری می کند. انار غنی از ویتامین C و آنتی اکسیدان ها هستند، می توانند علائم پیری را به تاخیر اندازد. این آنتی اکسیدان ها با التهاب پوست و بروز آکنه و خال های تیره مبارزه می کند. ما قصد داریم در این مقاله مطالبی درخصوص انار و خواص درمانی آن را برای شما به اشتراک بگذاریم…
فواید فوقالعاده و باورنکردنی انار
انار دارای خواص بسیار زیادست؛ از آن در قرآن یاد شده و روایات بسیاری در خصوص آن وجود دارد اما در این مطلب قصد داریم خواص انار را مطابق علم روز در اختیارتان بگذاریم:
خواص انار و مشکلات پوستی
آنتی اکسیدان های موجود در دانه و پودر انار، با آسیب های پوستی و آکنه مبارزه می کنند. ۲ قاشق سوپ خوری دانه انار له شده و ۱ قاشق سوپ خوری زردچوبه می تواند شگفتی ساز باشد. فقط باید آن را روی موضع آسیب دیده بزنید و بعد از ۱۵ دقیقه با آب سرد بشویید.
استفاده از روغن دانه انار به درمان اگزما و پسوریازیس مشهور است. مخلوط کردن برگ های له شده انار با آب و نوشیدن آن می تواند به تسکین این وضعیت کمک کند.
انار، توانایی محافظت از پوست در برابر خورشید را افزایش می دهد و همچنین می تواند در درمان ملاسما مفید باشد.
خواص آب انار بر قلب
آب انار به حفظ سلامت قلب از طریق الاستیسیته شریانی و کاهش التهاب رگ کمک می کند. همچنین بیماری را کاهش می دهد. این عصاره به کاهش خطر انسداد شریانی، کاهش سطح کلسترول بد و افزایش سطح کلسترول خوب کمک می کند.
خواص انار برای بیماران دیابتی
انار برای بیماران دیابتی مفید است، زیرا مملو از آنتی اکسیدان بوده و این آنتی اکسیدان ها با آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد و بیماری های مزمن مانند دیابت، مبارزه می کنند. آنتی اکسیدان های فلاونوئیدی پونیکالاجین موجود در انار دارای خواص بسیار زیادی برای کاهش التهاب هستند و علائم رنج آور قند خون بالا مانند درد و خستگی عضلات را کاهش می دهند.
خواص آب انار و قلب
آب انار به حفظ سلامت قلب از طریق الاستیسیته شریانی و کاهش التهاب رگ کمک می کند. همچنین بیماری را کاهش می دهد. این عصاره خطر انسداد شریانی راکاهش داده وهمچنین به کاهش سطح کلسترول بد و افزایش سطح کلسترول خوب کمک می کند.
خواص انارو بیماران دیابتی
انار برای بیماران دیابتی مفید است، زیرا مملو از آنتی اکسیدان بوده و این آنتی اکسیدان ها با آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد و بیماری های مزمن مانند دیابت، مبارزه می کنند. آنتی اکسیدان های فلاونوئیدی پونیکالاجین موجود در انار دارای خواص بسیار زیادی برای کاهش التهاب هستند و حتی علائم رنج آور قند خون بالا مانند درد و خستگی عضلات را کاهش می دهند.
تاثیر خواص انارو هضم
انار، تولید آنزیم هایی که به هضم کمک می کنند را افزایش می دهد. یک قاشق چای خوری عسل را با یک لیوان آب انارمخلوط کرده ومصرف نماید سوء هاضمه رادرمان می کند.
آنتی اکسیدان های موجود در این عصاره، سلول های سفید خون را تحریک کرده و کارایی خون را افزایش می دهند. این عصاره خاصیت ضد میکروبی و ضد باکتریایی دارد و به کاهش باکتری دهان که باعث کرم خوردگی و عفونت ها می شوند کمک می کنند.
خواص انار و کم خونی
کم خونی زمانی ایجاد می شود که بدن سلول های قرمز خونی کمی دارد. میزان بالای آهن در آب انار به تولید گلبول های قرمز خون کمک می کند. همچنین درمانی خوبی برای چشم های قرمز و دردناک در می باشدفقط کافیست چند قطره از عصاره را در چشمان خودبریزید.
خواص انار و اصلاح غضروف
آب انار می تواند ورم مفاصل و التهاب استخوان را تسکین دهد. گفته می شود مصرف منظم آب انار باعث پیشگیری از آلزایمر و دیگر مشکلات عصبی و نیز دفع سنگ های کلیه و حتی به عملکرد نعوظ کمک می کند.
خواص انار برای پیش از زایمان و برای زنان باردار
عصاره انار حاوی ویتامین ها و مواد معدنی زیادی و همچنین اسید فولیک است که همه آنها برای رژیم غذایی قبل از تولدنوزاد ضروری هستند. خواص ضد التهاب آن به بهبود جریان خون مادر و جنین کمک می کند. پتاسیم موجود در آب انار از گرفتگی عضلات ماهیچه در دوره بارداری جلوگیری می کند و حتی از زایمان زودرس نیز پیشگیری می کند.
خواص انار و پوست خشک
روغن انار چون حاوی امگا ۵ است، برای درمان پوست خشک مفید است و رطوبت پوست را حفظ کرده و به پوست های آسیب دیده کمک می کند.
ارتباط خواص انار و سرطان پوست
آنتوسیانین و تانن در انار در مبارزه با تومورهای پوستی مفید هستند. آن را مستقیما به پوست بمالید و بگذارید الاجیک اسید بهتر کار انجام دهد و مانع رشد سلول های سرطانی شود.
شما می توانید جهت مطالعه مقاله انار در روایات اهل بیت اینجا را کلیک نمایید.
شما می توانید با طرح پرسش در دیدگاه ها سوالات خود را در این زمینه از کارشناسان ما بپرسید و همچنین تجربیات خود را با ما درمیان بگذارید.
بدون دیدگاه