سرمه توتیا خواص و خرید

سرمه سنگ توتیای هندی: درمانی برای بیماری‌های چشم

خلاصه

سرمه سنگ توتیای هندی با ترکیبات اثمد، کافور و توتیا، تاری و رطوبت چشم را برطرف می‌کند و باعث بهبود چشم می‌شود.

مقدمه

درمان بیماری‌های چشمی با استفاده از روش‌های طبیعی و سنتی همواره مورد توجه بوده است. یکی از این درمان‌ها، استفاده از سرمه‌ای با ترکیب توتیا، اثمد و کافور است که در روایات مختلف به اثربخشی آن اشاره شده است.

خواص درمانی سرمه توتیای هندی

۱. رفع تاری دید

در روایت‌های معتبر ذکر شده است که این ترکیب می‌تواند به بهبود تاری دید کمک کند. امام عسکری نیز به طور خاص این سرمه را برای بهبود مشکلات چشمی توصیه کرده‌اند.

۲. کاهش رطوبت چشم

ترکیب اثمد، کافور و توتیا به کاهش رطوبت اضافی چشم کمک می‌کند. این موضوع در روایت‌ها به عنوان یکی از ویژگی‌های درمانی این سرمه معرفی شده است.

مواد لازم برای تهیه سرمه

  • اثمد (سنگ اثمد): ۱ واحد
  • کافور: ۱ واحد
  • توتیا (سنگ توتیا): ۱ واحد
  • صبر زرد: ۱ واحد

روش تهیه

  1. مواد مورد نیاز را جداگانه آسیاب کرده و مخلوط کنید. مخلوط را در مکانی خشک و پهن کنید تا کاملاً خشک شود.
  2. سپس مواد را دوباره آسیاب کرده و از الکی نرم برای صاف کردن آن استفاده کنید.

نکات مربوط به استفاده

  • اثمد ممکن است در ابتدا کمی خارش ایجاد کند. برای کاهش این مشکل، پیش از آسیاب کردن، سنگ اثمد را به مدت چهل روز در آب قرار دهید و آب آن را هر سه تا چهار روز یک بار تعویض کنید. سپس آن را خشک کنید و پس از آسیاب کردن، از سرمه استفاده کنید.

روش مصرف

سرمه تهیه شده را می‌توان مانند سرمه سنتی اثمد استفاده کرد، گرچه در روایت به روش مصرف خاصی اشاره نشده است.

برای مطالعه درخصوص سرمه عنابی این مقاله را بخوانید و نیز سرمه توتیا که به روش دیگری آماده شده همچنین برای تهیه انواع سرمه به فروشگاه مصباح مراجعه فرمایید

استاد بَزی | کارشناس طب اسلامی ایرانیمشاهده نوشته ها

Avatar for استاد بَزی | کارشناس طب اسلامی ایرانی

رضا بزی؛ با حدود 9 سال سابقه تحصیل و تدریس در زمینه طب اسلامی سنتی؛ با تحصیلات آکادمیک کارشناسی ارشد الهیات و همچنین دانشجوی دانشگاه طب اسلامی شافیه و دوره های مختلف خصوصا دوره تغذیه علوم پزشکی شهید بهشتی تهران. مولف کتب و مقالات متعدد در زمینه حجامت، طب اسلامی و طب سنتی و درمان با داروهای گیاهی | مدیر مجموعه طب اسلامی سنتی مصباح Reza Bazi; with about 9 years of experience in studying and teaching in the field of traditional Islamic medicine; with an academic degree in theology and also a student of Shafieh Islamic Medicine University and various courses, especially the nutrition course at Shahid Beheshti Medical Sciences in Tehran. Author of numerous books and articles in the fields of cupping, Islamic medicine, traditional medicine, and herbal medicine | Director of the Mesbah Traditional Islamic Medicine Collection

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *